8 Şubat 2021 Pazartesi

KARAVANDA BİR GECE

Seninle uzun zamandır hayalini kurduğumuz tatili 1 gece de olsa yapabildik. Karavanda uyuduk, kamp ateşi yaktık, hatta marşmelov kızarttık. Eve döndüğümüzde tüm kıyafetlerimiz, ayakkabılarımız çamura bulanmıştı ama buna değdi.



Ara dönem tatilinde pandemi ve sokağa çıkma yasakları yüzünden hiç bir plan yapamamıştık. Çeşme'ye gitmek de bu kadar yasak varken, havuz boşken ve internet yokken hiç mantıklı gelmemişti. Benim de aklıma bu seçenek geldi. 



Ben bize yer ayırtırken tatil öncesi 1-2 gün hafif yağmurlu gösteriyordu, ama tatil günü güneş açacaktı. Ne yazık ki o hafif beklenen yağmur tam üç günlük felaket bir sağanağa dönüştü, sel seli götürdü. Kampa gideceğimiz gün ise sanki mevsim ilkbahara döndü. Yemeklerimiz, kamp ateşi için odunlarımız, müziğimiz ve tabi ki marşmelovlarımızla hiç eksiğimiz yoktu. Hatta hemen arka karavanda evlenme teklifine bile şahit olduk, harika bir anı oldu. 



Kamp yeri Seferihisar, Sığacık'ta. Oraya kadar gitmişken Teos Antik Kentini gezelim dedik. Güzel havada uzun keyifli bir yürüyüş rotası oldu orası da. Oradan çıkışta birkaç saatliğine Çeşme'ye uğrayıp evimize geri döndük. Şu kamp işini sanki hepimiz seveceğiz. Daha fazla araştırıp, başka güzel yerler bulalım.    



       

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder